Amerika

We leven in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ja, ik realiseer me dat je dit waarschijnlijk in Nederland leest en ja, ik weet dat dat officieel niet als het land van de onbegrensde mogelijkheden wordt bestempeld, maar in dit geval bedoel ik toch echt Nederland. 

Ik zal me niet uitputten in voorbeelden (maar denk aan honderden televisie kanalen, all you can eat sushi, 4 meter chips schappen, en loop vooral ook eens een willekeurige speelgoedwinkel binnen), maar een incidentje laatst bij mijn favoriete koffietentje triggerde maar weer eens bij me hoe we eigenlijk boffen met al die keuzemogelijkheden. De kaart daar staan 4 soorten melk, 3 soorten koffie, 7 soorten siroop, al dan niet suikervrij, met of zonder cafeïne, koud of heet, to go of or to stay, small, medium, large of extra large…

Ik ben op dit moment aan de lijn, dus eigenlijk wel blij met al die mogelijkheden. Na even peinzend naar de menukaart te hebben staan staren bestel ik uiteindelijk een medium late macchiato met magere melk en een shot suikervrije caramelsiroop. Of nee, doe maar twee. dat is zo lekker custom made. 

Het meisje aan de counter trekt haar ene wenkbrauw op. 

“Zal ik er nog wel gewoon koffie indoen of zal ik dat ook maar weglaten?” 

Duidelijk geen Amerikaanse, deze dame. 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s